Psychology

Bărbatul care vrea să îți ofere totul chiar mâine

Vă mai amintiți de școala primară când părinții sau profesorii ne vorbeau despre agresori? Toți am primit o lecție despre cum este să se ia cineva de tine și ce anume să faci sau să nu faci, dar cel mai important lucru pe care l-am aflat la maturitate a fost că nu era vorba despre noi, de fapt. Bătăușului, care pretinde că te urăște atât de mult, în realitate, nu-i pasă de tine.

Toate tachinările au de-a face chiar cu agresorul, fiind vorba despre plăcerea de a face oamenii să sufere. Aceeași regulă se poate aplica și bărbaților care simt nevoia să facă femeile să sufere chiar de la primele întâlniri. Cei care le fac pe acestea să simtă că sunt speciale și apoi își schimbă atitudinea la doar câteva săptămâni după, nu o fac doar pentru că nu le mai place respectiva ci pentru că nu se plac ei înșiși, că au mari nemulțumiri legate de propria persoană.

Atunci când un bărbat încrezător în propriile forțe, sigur pe el, care știe să se iubească și își cunoaște potențialul ajunge la concluzia că nu mai este interesat de tine, pur și simplu îți va spune asta într-un mod frumos, respectuos. Respingerea va fi dureroasă întotdeauna, dar despărțirea va fi mai ușoară și va lăsa măcar o formă de respect reciproc între cei doi parteneri, pe viitor.

Atunci când un bărbat vrea totul de la tine după primele întâlniri, vorbind deja despre planuri de călătorie, întâlnirea părinților și chiar căsătorie, ar trebui să îți pui un semn de întrebare. Dacă nu, să nu îți fie mirarea mare atunci când vei vedea că în câteva zile entuziasmul lui o să dispară și poate chiar el, la propriu. Acest gen de bărbat nu poate fi luat niciodată în serios, orice ar încerca să spună. Cel care rănește în mod intenționat o femeie, face acest lucru doar pentru că se simte nesigur pe el. 

Așadar, să fii precaută în preajma acestui gen de bărbați care vor să-ți dăruiască totul imediat. Fii atentă la oricine vrea să sară într-o relație cu tine, fără a-și păstra timp pentru a ajunge să te cunoască mai întâi.

Sursa foto: brockohurn Personal Instagram

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *