Make-upNews

Ce tip de machiaj se poarta în primăvara anului 2018

New York a dat tonul noilor tendințe de machiaj. De-a lungul timpului, show-urile prezentate acolo se traduc prin machiaje și coafuri speciale. Specialiștii spun că în primăvara lui 2018 se poartă texturile glossy, tușurile negre și contururile grafice care trebuie să domine machiajul ochilor. Printre tendințele de machiaj se simte o influentă a anilor 60, atât prin modul de conturare sau cromatică pastelată a ochilor, cât și prin coafuri.

Tușul de ochi

Unul dintre rolurile principale în noile tendințe de machiaj ale anului viitor îl deține tușul de ochi. Provocați-vă îndemânarea trasând linii subțiri de eyeliner peste pleoapă, ca la Mugler ori Marni. Pentru un look puternic, mizați pe tușuri groase, ca la Balmain sau Versace, și nu subestimați niciodată efectul unui cat-eye veritabil.

Glitter-ul

Glitter-ul devine o textura a la rigueur și joacă un rol important in aceste noi tendințe de machiaj ale primăverii 2018. L-am văzut la Phillip Plein, dar si la Anna Sui. Glitter-ul se poartă si în manichiură, de asemenea.

Albastru

Make-up artiștii au dat frâu imaginației în ceea ce privește machiajul pleoapelor. Culoarea Albastru a jucat din nou un rol important în prezentarea Marni, în timp ce negrul, aplicat cu nonșalanță, a reintrat în lumina reflectoarelor.

Buze roz-bombon

Rujurile se aplică prin tehnica ombre în nuanțe vizibil diferite. Buzele împrumută sezonul viitor din paleta cromatică a bomboanelor și fructelor zemoase preferate – roz bombon, roșu clasic, roșu-merișor și roșu stacojiu sunt acordurile care vor fi in tendințe la anul.

Ȋmpletiturile

Se poartă de asemenea împletiturile și părul lung, la fel și părul scurt, gen pixie-look.

Vă invit să admirați câteva tipuri de machiaj:

 

Stella Jean MFW

L oreal Paris PFW

L oreal Paris PFW

Concept Koreea NYFW

Francesco Scognamiglio MFW

Sursa foto: IMAXTREE

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *