#LifeStyleFashion

Cele mai frumoase rochii de mireasă pentru 2018

Astăzi îți punem la dispoziție cele mai noi frumoase rochii de mireasă numite astfel chiar de către criticii de fashion, după ce designerii de renume le-au prezentat pe marile scene de modă ale lumii. Ȋn cazul în care ai de gând să te căsătorești în 2018 este bine de știut că acestea vor fi tendințele anul viitor, așa ca te invităm să le descoperi chiar acum:

Morticia Addams le propune mireselor îndrăznețe să poarte la nuntă rochii complet negre iar femeile au comandat deja un număr foarte mare de rochii de mireasă negre pentru anul viitor, în special cele care se află la a doua căsătorie.

Sursa foto: bridesmagazine.co.uk

Feminine şi romantice, volanele adaugă volum siluetei şi te transformă într-o apariţie diafană şi rafinată. Dacă vrei o rochie care să te facă să te simţi ca o prinţesă, aceasta este varianta pe care trebuie să o alegi.

Rochie: Zuhair Murad Colectia 2018
Sursa foto: Courtesy

Capele rămân şi în 2018 accesoriile preferate ale designerilor. Modele scurte sau lungi, capele sunt ideale pentru miresele care vor să iasă în evidenţă.De inspiraţie vintage, rochiile pe gât îţi vor da o notă de eleganţă.

Rochie: Zuhair Murad Colectia 2018
Sursa foto: Courtesy

Dacă ai un corp în formă de clepsidră, cu un echilibru armonios între jumătatea superioară şi cea inferioră, ţi se potrivesc cel mai bine rochia de bal, rochia în formă de sirenă şi rochia în formă tubulară.

Rochie: Zuhair Murad Colectia 2018
Sursa foto: Courtesy

O altă creație extrem de apreciată este aceasta, chiar dacă nu este un model care să avantajeze pe oricine.

Rochie: Naeem Khan Colectia 2018
Sursa foto: Imaxtree

Dacă ai un corp cu o formă uşor dreptunghiulară, fără forme accentuate sau o siluetă pară, cu şoldurile mai accentuate decât jumătatea superioară a corpului, specialiştii îţi recomandă rochiile de mireasă în formă de A, rochiile în stil Empire şi rochiile de bal.

Rochie: Inbal Dror Colectia 2018
Sursa foto: Imaxtree

Nu uita că oricât de spectaculoasă este rochia de mireasă, ea trebuie să ţi se potrivească!

Rochie: Berta Colectia 2018
Sursa foto: Imaxtree

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *