#LifeStyleFashion

Celebritățile care s-au îmbrăcat cel mai bine în 2017

Nu este ușor să realizezi un top în materie de ținute deosebite purtate de vedete în 2017 dar atunci când profesioniștii intră în acțiune știu exact cine merită lăudat și cine mai are de învățat. Celebra revistă InStyle a decis că printre cele 50 de celebrități care ar merita numai bile albe în materie de stil, cele pe care le prezentăm mai jos au fost mereu constante și nu au dat greș niciodată din punct de vedere vestimentar:

Cate Blanchett în Gucci

Cate este genul de femeie care atrage simpatia tuturor, în orice rochie de-a designerilor celebri s-ar îmbraca. Stilista Elizabeth Stewart spunea: “Cate este considerată a fi o femeie asumată. Poartă mereu ceea ce i se potrivește perfect și cred că într-o viață anterioară chiar a avut tangențe cu lumea modei.”


Sursa foto: Todd Williamson/Getty Images

 

Rihanna în Molly Goddard

Rihanna impresionează de fiecare dată când își face apariția în public. Chiar și celebrul designer Matthew Adams Dolan spune ca aceasta nu are niciun fel de teamă în ceea ce privește ținutele vestimentare.“Faptul că am suportul ei mereu, înseamnă totul pentru mine.”


Karwai Tang/Getty

 

Jenniffer Lopez în Valentino

Stiliștii spun că Jeniffer nu a fost niciodată îmbrăcată prost sau cel puțin nu își amintesc ei. Nu dă greș niciodată din punct de vedere vestimentar, atunci când își face prezența la un eveniment.


J.Kempin/Getty Images

 

Julianne Moore în Tom Ford

“Iubesc hainele!” spunea la un moment dat Moore. “Mă simt privilegiată că am acces la toate aceste creații minunate.”

Sursa foto: Samir Hussein/Getty Images

 

Nicole Kidman în Calvin Klein

Nicole este un adevărat etalon de stil la fiecare apariție. Nu a riscat niciodată ci a preferat să aleagă doar piese vestimentare ce poartă semnătura marilor case de modă.

Sursa foto: Gregg De Guire/ Getty Images

 

Zoe Kravitz în Dior

Ȋntotdeauna a adoptat un stil Cool spunând că aceasta este descrierea care i se potrivește cel mai bine în materie de stil.

Sursa foto: Steve Granitz/Wire Image

 

Diane Kruger în Monse

“Chiar dacă ador stilul clasic, îmi place să abordez și câteva elemente ușor sexy dar plăcute ochiului. Nu sunt adepta sânilor etalați în exces.”

Sursa foto: taylor Hill/Getty Images

Sursa articol: InStyle (traducere si adaptare-echipa www.rocsanamarcu.com)

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *