Fashionstyle

Cum purtăm cămașa albă în această toamnă

Toamna a sosit și ne este greu să ne obișnuim cu noua garderobă adecvată acestui sezon, după ce am fost obișnuite în vara ce a trecut să punem o rochiță pe noi și să ieșim în oraș. Stiliștii nu ne dau mari motive de îngrijorare pentru această toamnă, deoarece este din nou în tendințe cămașa albă. Dacă vă place să dați o notă de eleganță ținutei voastre atunci ar trebui să vă bucure purtarea acestui obiect vestimentar. Cămașa albă este o piesă care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei. Îți dăm câteva idei pentru această toamnă.

Cămașa albă este o piesă ce poate fi purtată atât la locul de muncă, cât și în timpul liber. Combin-o cu o pereche de pantaloni skinny și o jachetă din piele, pentru un look rock-chic. Poți alege o gentuță din piele roșie și o pereche de botine negre.

Sursa foto: www.happilygrey.com

Cămașa albă și blugii s-au potrivit mereu, dar dacă ți se pare o combinație prea simplă, completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi deosebiți care să te scoată din anonimat si o geantă clasică Chanel.

Cămașa albă lejeră și pantalonii negri skinny formează o combinație clasică, dar dacă îți completezi ținuta cu o geantă deosebită vei obține un outfit inedit care, combinat cu accesoriile potrivite, vă poate da un aer informal și chiar poate fi purtat lejer în orice moment al zilei.

Blugii evazați se află, de asemenea, pe lista de piese must-have ale acestei toamne. Poartă-i cu  cămașa albă și accesorizează-ți ținuta cu niște gablonțuri deosebite.

Deoarece bluza albă este regina articolelor de îmbrăcăminte cu ajutorul căreia  putem obține mai multe ținute bune de purtat la diferite ocazii, Burberry s a inspirat de la Henry Moore și ne prezintă o altă modalitate în care putem purta cămașa albă în această toamnă, luând pe deasupra un pulover deosebit ca acesta.

Sursa foto: Burberry

Nu uitați că celebra cămașă alba clasică este una dintre piesele de bază ale dulapurilor și fiecare femeie trebuie să dețină cel puțin una. Acesta ar putea fi cel mai versatil obiect vestimentar din garderobă.

Sursa foto: balossashirt.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *