AppsNews

Aplicații gratuite care vă aduc bani

Întotdeauna americanii au reprezentat o sursă bună de inspirație pentru români, inclusiv în domeniul informaticii. Cei mai mulți dintre noi încearcă să facă niște bani în plus prin fel si fel de mijloace, mai ales în această perioadă, când situația economică nu este una roz. Acum, cu toată această tehnologie, puteți câștiga bani doar cu telefonul. Nu există o cale prin care să devii bogat prin descărcarea de aplicații mobile. În cazul în care un telefon mobil vă spune că puteți, este o înșelătorie și ar trebui să evitați. Există aceste aplicații pentru a câștiga câtiva bani în plus în fiecare lună.

Câștigați $ 3 pe lună prin distribuirea achizițiilor personale de pe Amazon

Dacă sunteți un client fidel Amazon, puteți face bani în fiecare lună contribuind la cercetare pentru a ajuta companiile să înțeleagă ceea ce oamenii cumpără on-line. Companiile folosesc aceste informații pentru a îmbunătăți experiența de cumpărături on-line. Înainte de a începe procesul simplu de descărcare, aici sunt cerințele de bază: trebuie să ai 18 ani și să locuiești în SUA. Din Romania se poate doar dacă faci niște setări ale contului, speciale. Vei avea nevoie de un PC compatibil cu Windows 7, nivel minim. Dacă aveți Windows XP sau un Mac, ghinion. A sosit timpul pentru descărcare. Pentru a câștiga primul tău card cadou astăzi, înregistrează-te și descarcă aplicația ShopTracker pe computerul Windows și pe telefonul Apple sau Android. Durează în jur de două minute. Va trebui să răspunzi la câteva întrebări cu privire la folosirea Amazon pentru a te califica. Deschideți aplicația și conectați-vă la contul dvs. de Amazon pentru a distribui în mod automat istoricul de cumpărare. Vei primi codul pentru cardul tău cadou electronic pentru suma de  $ 3 prin e-mail în termen de 48 de ore. Ia-ți câteva minute pentru a distribui istoricul de achiziție și pentru a câștiga alti 3 $ în fiecare lună. Informațiile dumneavoastră sunt colectate în siguranță, de The Harris Poll, o companie de cercetare de piață, de încredere, activă de peste 20 de ani. ShopTracker elimină numele, adresa de expediere și orice informații de plată cu caracter personal înainte de raportarea istoricului de cumpărare.

Câștigați $ 5 de la Stash pentru a deschide un cont de investiții

Ceea ce-mi place la Stash este faptul ca e o modalitate simplă de a începe să investesti. Pur și simplu alegi dintr-un set de portofolii simple, care reflectă convingerile, interesele și scopurile tale, apoi se vor ocupa ei de restul. Pentru a obține bonusul de 5 $, introduceți adresa dvs. de email, descărcați aplicația smartphone Stash și configurați contul cu aceeași adresă de e-mail. În termen de două zile lucrătoare, veți vedea bonusul creditat în contul dumneavoastră. Am primit bonusul meu și acum investesc $ 5 / săptămână. Sunt deja la suma de 40 $! Nu-i rău pentru cineva care nu este foarte bun la economisirea de bani.

Vindeți-vă lucrurile nefolositoare cu aceste aplicații!

LETGO

Sunt dulapurile și rafturile pline cu lucruri pe care nu le folosiți niciodată? În afară de cunoscutul OLX, mai aveți posibilitatea de a vinde, în principiu, orice pe “letgo”. Această aplicație intuitivă vă permite să faceti o poză și să o încărcați în mai puțin de 30 de secunde. Nu numai că elimina o mulțime de probleme în vânzarea  lucrurilor on-line, dar este 100% gratuită. 

POSHMARK

Dar există, de asemenea, aplicații care vă permit să vindeti mai multe lucruri de nișă pentru oameni care ar putea fi de fapt în căutarea lor. Încă mai dețineți o tinută de bal de acum 15 ani, să zicem? Este momentul să acționați. În loc să stocați haine pentru totdeauna, încercați să le vândeti într-o aplicație cum ar fi “Poshmark”. 

DECLUTTR

Aveți o tonă de filme sau CD-uri care strâng praf? “Decluttr” va plăti pentru ele! “Decluttr” cumpără CD-uri, DVD-uri vechi, Blu-ray-uri și jocuri video, plus hardware cum ar fi telefoane mobile, tablete, console de jocuri și iPod-uri. 

BOOKSCOUTER

Pentru cărțile vechi de la colegiu, există “Bookscouter”. Trebuie doar să introduceți ISBN-ul cărții dvs. în bara de căutare și site-ul vă va conecta cu mai mult de 25 dintre cele mai bune  și cele mai reputate companii de răscumpărare de pe web. 

CASHINMYBAG

Există chiar și un site pentru poșete vechi și accesorii de designer! Vindeți-le pe “CashInMyBag”.

GOBABY

Deplasarea cu copii poate fi plină de satisfacții, dar, de asemenea, ceva foarte complicat. Aplicația “goBaby” își propune să ofere părinților o pauză, în timp ce oferă altor părinți posibilitatea de a face niște bani în plus. Ambalarea și căratul de chestii pentru copii prin aeroporturi, avioane, trenuri și automobile este ceva neplăcut, și poate fi costisitor. Prin aplicația “goBaby”, Natalie Kaminski, din New York, mama a doi copii, a creat o conexiune părinte-părinte  prin care părinții care călătoresc pot inchiria lucruri npentru copii, cum ar fi cărucioare, scaune auto și alte articole de la părinți locali, cu aceleași lucruri de rezervă.  Acest model Airbnb, pentru schimbul de lucruri pentru copii, este disponibil în New York City și se va lansa în curând în Boston, Miami, San Francisco și Chicago. Sperăm să ajungă și în România, cât de curând. Dacă veți călători într-unul din aceste orașe, utilizați aplicația pentru a face rost de echipamentul suplimentar pentru copii! Iată cum funcționează: Descarcă aplicația gratis. Fotografiați produsul pe care doriți să-l închiriați. Adăugați o descriere scurtă și stabiliți prețul. Alege dacă vei livra tu produsul sau cel care îl închiriază vine să-l ridice. Predai produsul celui care îl închiriază și ia-l inapoi în data stabilită. Câstigați bani. Repetati procedeul!

Navigarea pe Internet

Aceasta este minunată, pentru că o setezi și uiți de ea. Știați că, “InboxDollars” va plăti pentru efectuarea de căutări pe computer sau pe telefon? “InboxDollars” este alimentată de căutarile Yahoo, plus ca ei vă dau 5 dolari doar pentru a vă înscrie! Nu e chiar atât de mult, dar, de obicei, se pot câstiga aproximativ $ 100- $ 200 / an ca venit pasiv făcând acest lucru. 

IBOTTA

Aceasta devine rapid una dintre aplicațiile preferate ale americanilor. Aplicația Ibotta vă dă bani pentru a face o fotografie chitanțelor pe care le aveți. Iată cum funcționează:

  1. Conectați-vă pentru un cont gratuit cu Ibotta (doar au nevoie de un nume și o adresă de e-mail). 
  2. Descărcați aplicația pentru mobil și apoi faceți clic pe secțiunea “Rabaturi”. 
  3. De aici, ar trebui să vedeți zeci de diferite reduceri de care puteți profita. De exemplu, la acest moment aplicația oferă 50 cenți dacă încărcați o imagine care arată o chitanță. Ibotta dă noilor utilizatori un bonus de 10 $ la înscriere, doar pentru a valorifica prima lor chitanță.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *