Health & Wellness

Am facut sport alaturi de Fernando Gorini

Fernando Gorini este unul dintre cei mai buni prezentatori de fitness din lume, cu o experiență ce depășește 12 ani în fitness și 20 de ani în arte marțiale, fiind deținător al centurii negre în Taekwondo. Născut și crescut în Buenos Aires, Argentina, Fernando a locuit, în ultimii nouă ani, în Europa și, din 2012, în România, unde a și stabilit sediul companiei sale, STEEL PROGRAMS.

Fernando este creatorul și directorul sistemului de educație în fitness STEEL PROGRAMS, care promovează trei programe de antrenament populare: Steel Combat, Steel Training, Steel Tonic. Programele Steel sunt predate noilor instructori și sunt practicate în săli din peste 10 țări din lume, între care: Argentina, Mexic, Chile, Portugalia, Marea Britanie, Maldive, România. Cele mai populare programe de aerobic, Steel Programs, care au făcut fericită o lume întreagă îşi lansează o nouă versiune, mai îmbunătăţită, mai dinamică şi mai accesibilă.

Nu întâmplător Fernando Gorini a ales si România pentru a-şi upgrada programele. Din 2012, Fefe este stabilit în ţara noastră, coordonându-şi toată activitatea din Bucureşti. Faimoasele sale programe, Steel Tonic, Steel Training şi Steel Combat vor prinde un suflu nou în data de 3 septembrie, la Happy Gym Liberty, un centru de fitness deschis recent care deja a devenit un punct de interes pentru iubitorii de fitness si aerobic. Evenimentul este dedicat tuturor instructorilor de fitness şi aerobic, dar şi amatorilor care vor să se menţină în formă şi să se antreneze pentru o zi alături de cei mai buni antrenori din ţară. Fernando e stabilit în România de 4 ani, are o iubită româncă alături de care călătoreşte în toată lumea pentru a promova sau implementa programele sale.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *