Entertainer-MCModelling

Gala Super Models Miss Moldova

Am avut onoarea de a fi gazda minunatei Gale Super Models, la Centrul de Afaceri si Expozitii Mircea Cancicov din Bacau. 25 de tinere din judetele Moldovei, dar si din Moldova de peste Prut, au concurat pentru a castiga ravnitul titlu de Miss Moldova 2016. Intr-un final, juriul a decis: Malina Avasiloaie a castigat titlul Miss Moldova. Felicitari!

Miss Moldova 2016, cel mai mare eveniment monden din Bacău, și-a desemnat câștigătoarea, vineri seara, într-un show de zile mare la Centrul de Afaceri și Expoziții „Mircea Cancicov”. Marea câștigătoare este Mălina Avasiloaie, din Bacău. Trebuie sa spun ca am participat mai mult din curiozitate, sa vad daca sunt in stare de asa ceva si pentru ca mereu am fost impulsionata de prieteni care imi spuneau ca am potential. Cu toate acestea, nu m-am gândit nici o clipa ca pot câstiga. A fost o experienta prin care am capatat mai multa incredere in mine. Cu aceasta ocazie am cunoscut oameni interesanti, simt deja cum mi se deschid niste usi si de aceea recomand oricui astfel de experiente”, a declarat pentru Desteptarea proaspata Miss Moldova, Malina Avasiloaie.

Pe scenă au urcat vedete precum Anna Lesko, Proconsul, Gabriel Cotabiț ă- care a fost si președintele juriului – Ianna Novac, Admiral C4C, Cecilia Cesario și Los Anonimos. Spectacolul s-a bucurat si de aportul prezentatorilor, respectiv Rocsana Marcu și Liviu Sorinel. Acesta din urmă, impresar şi la Filarmonica de Stat Botoşani, a fost principalul responsabil de organizarea galei “Super Model – Reginele Frumueţii”. Pretendentele la titlu au facut furori in rândul publicului, nu numai cel masculin, defilând in tinute de prezentare (in body), de zi, in costume de baie sau rochii de seara.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *