ParentingPhotography

Ce locuri de joacă am mai descoperit

Cred că nu există weekend în care să nu fie invitate fetițele mele la câte o petrecere pentru copii. Cum mami este înnebunită după astfel de întâlniri cu părinții și cu cei mici( dar și după tort, recunosc), m-am gândit să vă prezint și vouă locurile de joacă pe care le consider a fi deosebite, pentru a vă ușura munca atunci când căutați o locație pentru ziua de naștere a copilului vostru.

Am ajuns la Milaneze Playground recent și recunosc că a fost una dintre cele mai frumoase după-amieze pe care le-am petrecut în ultima vreme, datorită faptului că petrecerea a fost super reușită  iar copiii… în extaz. La Milaneze Playground se petrec lucruri stranii: party-uri imposibil de uitat, sărbătoriţi care refuză să mai iasă la suprafaţă şi părinţi care fac inxplicabile crize de fericire. 

Personajele din Milaneze Playground inspiră party-uri pe care copiii le adoră. Lumea subacvatică le oferă totul! Mai ales posibilitatea să cunoască, să se autoeduce într-un mediu în care ei descoperă mereu ceva nou. 

Gândit pentru copiii care vor să scape de părinți (reciproca e valabilă), Clubul a devenit el însuși victima propriei creații. Prea bine gândit, prea deștept decorat, mai mult ca perfect luminat, el Clubul, s-a trezit asaltat de noi, părinții. 

Dacă vreţi să găsiţi un loc de joacă pentru kinderi…ei bine…aproape că aţi nimerit! Milaneze Playground te lasă cu gura căscată! Un sfat: puteţi închide gura. Nu de alta dar nu vreţi să aveţi o meduză printre măsele sau vreun căluţ de mare curios, sub limbă.

Foarte greu de zis dacă Milaneze playground e un loc de joacă normal. De ce? Pentru că, aici, copiii învaţă! Ok, se şi joacă. Dar fac totul cu atâta plăcere! Înconjuraţi de o lume inaccesibilă în viaţa de zi cu zi, se vor lăsa vrăjiţi de lumea creata in acest loc magic!

Sursa prezentare și contact: milaneze-playground.ro
Sursa foto: www.rocsanamarcu.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *