NewsParenting

Michelle Pfeiffer, o mofturoasă imposibil de angajat

De trei ori nominalizată la Oscar, cea care a luat o pauză de la Hollywood după filmul The Family din 2013 a stat de vorbă cu Darren Aronofsky căreia i-a acordat un interviu în care i-a explicat de ce a absentat patru ani de pe platourile de filmare.

Ei bine, primul lucru care îmi vine în minte este că sunt un gospodină pricepută acum„, explică Pfeiffer. „Nu mi-am pierdut niciodată dragostea pentru actorie. Mă simt ca acasă pe platoul de filmare. Sunt un om mult mai echilibrat și sincer atunci când lucrez. Ȋn ultimii ani am fost destul de atentă în legătură cu locul în care am filmat, cu timpul în care eram plecată, dacă se potrivea sau nu cu programul copiilor. Astfel am devenit atât de mofturoasă încât eram imposibil de angajat. Și după aceea…nu stiu, timpul a trecut. Sunt mult mai deschisă acum spre noi colaborări, am o altă stare de spirit pentru că acum chiar îmi doresc să lucrez, și pot face asta la capacitate maximă.”

Starul din  The Hairspray are doi copii – Claudia, 23 și John, 22 – cu soțul scriitor David E. Kelley. Cuplul și-a pus pirostriile în 1993 urmând un șir din marile ei succese, incluzând Dangerous Liaisons, Batman Returns si The Age of Innocence. Febra actoriei pentru Pfeiffer a început înainte de capitolul „surfer chick” din liceu. „Sunt din Districtul Orange, Sud California, si nu puteam fi mai îndepărtată de domeniul divertismentului decât atât. De fapt, nici nu ma prea duceam la cinema. Mama mea nu avea permis. Tatălui meu nici nu-i păsa. Deci,nu mă duceam nicăieri„, spunea ea. „Dar ceea ce făceam este că aș fi stat să mă uit pâna târziu la filme vechi la televizor. Nici nu îți pot spune cum erau pentru că eram foarte tânără. Dar îmi amintesc că urmăream cu atenție și spuneam: „pot face și eu asta.”

Actrița a mers să ia lecții de teatru pentru „a evita” cursul de engleza. „Nu excelam la engleză. Toți copiii din departamentul de teatru erau considerați ca fiind cei mai ciudați din întregul campus. Dar m-am simțit ca acasă, ceea ce a însemnat, presupun, că și eu eram o ciudată. Dar nimeni nu mi-a spus. Și am iubit asta,” a declarat actrița pentru Interview. „Chiuleam la fiecare curs, în afară de acesta.”

După absolvire, Pfeiffer a susținut primul său rol în cadrul serialului Delta House în 1979. Patru ani mai tarziu, a interpretat-o pe Elvira Hancock în filmul Scarface din 1993, alături de Al Pacino. După mai bine de trei decenii din carieră, ea va apărea în acest an în Murder on the Orient Express și va juca rolul soției lui Bernie Madoff – Ruth Madoff – in filmul The Wizard of Lies de pe HBO.

Cu toate acestea, Pfeiffer se îngrijorează ca publicul să nu creadă că este o ”impostoare”, acesta fiind unul dintre motivele pentru care urăște să dea interviuri. „Cred că este din cauza că am început să lucrez la o vârstă fragedă și nu eram pregatită. Nu am avut nicio instruire standard. Nu am venit de la Juilliard. ”M-am descurcat și am învățat din popor”, spunea ea. „Și am avut mereu senzația că într-o zi își vor da seama că sunt cu adevărat o impostoare.”

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *