NewsTravel

Paradisul se află la numai patru ore de noi

Când ne gândim la o destinație pentru a merge în vacanță primul lucru care ne vine în minte este să avem parte de răsfăț, lux, mâncare bună și distracție. Doha este destinația perfectă pentru a te bucura de tot ceea ce înseamnă confort și siguranță pentru întreaga familie.

Doha, în arabă Ad-Dawhah este capitala Statului Qatar, emirat arab situat în Peninsula Qatar aflată pe coasta de nord est a Peninsulei Arabe, o țară bogată în gaze naturale și petrol, cotată drep a doua țară din lume privind PIB pe cap de locuitor. Orașul se întinde pe o suprafață de 132 kilometri pătrați cu o populație de peste un milion de locuitori, aflându-se într-o rapidă și permanentă expansiune. Doha este capitala celui mai bogat stat din lume, cu prețuri surprinzător de mici sau extrem de mari.

Ȋn Doha există foarte multe hoteluri de lux dar cel mai căutat în momentul de față este și cel mai frumos resort deschis în zonă în ultimii ani, denumit Banana Island.

Este situat pe o insulă superbă unde nu poți ajunge decât cu acest VIP ferry boat pe care îl trimit cei de la hotel ca să te aducă în acest colț de rai.

Resort-ul este localizat la 20 km distanta de Doha, are 140 de camere dar și vile premium ca cele din imagini.

Banana Island este locul ideal și pentru familiile cu copii deoarece aceștia au parte de cele mai frumoase activități pregătite special pentru ei de către personalul specializat.

Sursa foto: https://doha.anantara.com/

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *