#LifeStyleFashion

În mâinile ei pietrele prind viață

Alexandra Văcăruși este un artist extrem de talentat, în mâinile căruia orice piatră aplicată prinde viață. Până să o rog să îmi personalizeze microfonul am admirat de-a lungul timpului multe alte obiecte decorate de ea, într-un stil unic. Nu are nevoie de promovare sau de prea multe cuvinte de laudă deoarece nu poate face față comenzilor existente în momentul de față și nici nu mă miră acest lucru. 

Face totul din pasiune, lucrând zi și noapte pentru fiecare obiect în parte pe care urmează să îl personalizeze. După ce acesta este gata poți simți fiecare strop de iubire picurat în pietrele ce au fost aplicate cu atâta precizie: „Totul se întâmpla acum 5 ani de zile, când am văzut un obiect decorat cu ștrasuri pe care mi l-am dorit și eu. La început, aceastã activitate a fost doar un hobby și am vrut să decorez pentru mine anumite obiecte dragi.”

„Cu timpul am realizat că îmi place ceea ce fac și m-am gândit să îmi deschid o mică afacere strălucitoare.
Cu timpul, totul a fost planificat atât de bine, încât astăzi această afacere sclipitoare cere muncă multă și resurse financiare pe măsură. Decorez totul cu ștrasuri și cristale Swarovski începând cu huse de telefon, suzete pentru copii, microfoane, instrumente muzicale și chiar și accesorii pentru automobile. Orice idee de-a clientului este binevenită întotdeauna! Sunt super încântată că oamenii au avut încredere în mine și și-au lăsat pe mâinile mele
multe obiecte dragi lor .”

www.husetelefonpersonalizate.ro

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *