Health & WellnessNews

Incredibil! Substanța care poate trata cancerul costă 2 lei

Miracolul contra cancerului se află chiar la tine în casă. Medicii nu îl recomandă pentru că este prea ieftin. Citește cu atenție articolul și recomandă mai departe pentru că sigur există persoane care au nevoie de ajutor și care îți vor fi recunoscătoare!

„Cancerul este vindecabil” este teoria doctorului Otto Heinrich Warburg (care a primit Premiul Nobel în 1931 pentru teza sa „Cauza principală și prevenirea cancerului ” ). El a declarat că „Celulele canceroase trăiesc într-un mediu extrem de acid și lipsit deoxigen. Celule sanatoase traiesc intr-un mediu alcalin, oxigenat, ce le permite funcționarea normală. A priva o celulă sănătoasă de 35 % din oxigen timp de 48 de ore poate transforma celula în una canceroasă.


Banal si foarte ieftin bicarbonatul de sodiu, în conformitate cu cele mai recente și surprinzătoare investigații de cercetare, oprește și poate vindeca cancerul. Și chiar ameliorează semnificativ efectele secundare negative ale chimioterapiei. Bicarbonatul de sodiu este una dintre cele mai alcaline substanțe.
Dr. Elizabeth Izquierdon spune : „Eu sunt un medic și eu refuz să cred că numai terapiile radio si chimioterapia te pot salva de cancer. Învinge cancerul: Un aliat nebănuit. Ȋn magazinul de lângă casă poți găsi Kryptonita ta pentru Cancer.”
Doza recomandată este de 500 ml de apa + suc de la 3 lămâi + 1 lingurița de bicarbonat de sodiu. Se consumă pe stomacul gol dimineața, poate fi împărțită în două doze în timpul zilei, dar nu între mese. Se recomandă a fi consumată în fiecare zi, chiar și atunci când boala a dispărut , pentru că boala poate recidiva, și este important pentru a preveni reapariția cancerului. Bicarbonatul de sodiu dă organismului o forma naturala de chimioterapie care ucide în mod eficient celulele canceroase, fără efecte secundare devastatoare și evitând costurile chimioterapiei convenționale.
Din moment ce nimeni nu se poate îmbogăți și nu poate face o mulțime de bani cu ceva atât de simplu, atunci nici nu există interes pentru promovare. Comunitatea medicală i-a întors spatele Dr.Simoncini, pentru că el, ca medic oncolog, a refuzat să folosească metode convenționale pentru pacienții lui și a decis să folosească bicarbonatul de sodiu, administrat cu succes și având o rată de vindecare de 99 la sută din cazurile de cancer de sân.
În cartea sa, ” Câștigă războiul împotriva cancerului ” autorul ei, Dr. Mark Sircus, abordează problema bicarbonatului de sodiu, care poate fi folosit pentru a salva nenumărate vieți în fiecare zi:

 

Sursa foto: allyou.com
Sursa articol: ziarulonline.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *